Tapamme toimia

Porin Palloilijat on seuran perustamisesta asti yhdistänyt ihmisiä ja pyrimme varmistamaan, että näin käy myös jatkossa. Haluamme suosia pitkän tähtäimen ratkaisuja. Uskomme tämän ajattelun vievän meitä seurana eteenpäin. Toimintaamme ohjaavat arvomme, yhteisöllisyys, vastuullisuus, urheilullisuus, positiivisuus, joillekin nämä ovat vain sanoja, meille ne tarkoittavat ennen kaikkea tekoja. Tekoja, jotka ohjaavat toimintaamme. Jos joku seura toimii eri tavalla, se ei ole mielestämme väärin tai huonommin. Uskomme seurojen monipuolisuuden olevan jalkapallo toiminnalle rikkaus.

Arvot

Yhteisöllisyys

Porin Palloilijat ry, on yhdenvertainen ja monikulttuurinen yhteisö, jossa ketään ei syrjitä.

Vastuullisuus

Tärkein yhteiskuntavastuullinen tehtävämme on laadukkaan ja vastuullisen toiminnan toteuttaminen. Toimintaa pyritään rakentamaan kestäväksi, pitkäjänteisesti ja menestyksestä riippumattomaksi.

Urheilullisuus

Pyrimme urheilullisuuteen ja edistämään terveitä elämäntapoja.

Positiivisuus

Haluamme innokkuutemme jalkapalloa kohtaan näkyvän seuran päivittäisessä toiminnassa. Teemme asiat positiivisuuden kautta yhdessä ja pilke silmäkulmassa.

Porin Palloilijat ry:n strategiset painopistealueet vuosille 2020 - 2023

  • Pyrimme toiminta-alueellamme kasvamaan pelaajalle varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Haluamme luoda puitteet pelaamiselle ja kehittymiselle. Tavoitteenamme on pelaajamäärän hallittu kasvattaminen.

  • Pyrimme kasvattamaan toimintaamme kustannustehokkaasti ja hallitusti, kehittäen palvelutarjoomaa ja panostaen valmentajien ja toimihenkilöiden sekä vapaaehtoistyöntekijöiden toimintatapoihin, koulutuksen ja tukeen.

  • Pyrimme yhdistämään ihmisiä taustaan katsomatta. Tarjoamme jalkapalloilijoille mahdollisuuden pelata ja kilpailla. Kannustamme ihmisiä liikuntaan ja liikkumaan sekä tarjoamme vapaaehtoistyön tekijöille mahdollisuuden olla mukana merkityksellisessä toiminnassa.

  • Pyrimme mahdollisuuksien mukaan lisäämään yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa.