Pelaamaan

Tervetuloa mukaan

Porin Palloilijat tarjoaa jalkapallotoimintaa niin kilpaurheilun kuin harrasteen puolella. Pyrkimyksenä on tuottaa modernia ja laadukasta urheilutoimintaa.

Olet lämpimästi tervetullut Porin Palloilijat ry:n toimintaan. Tarkemmat ohjeet alta.

Näin tutustut toimintaan

Uusi pelaaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin yhden kerran, jonka jälkeen mahdollisesta jatkosta tulee ilmoittaa joukkueelle.

Näin liityt toimintaan

Mahdollisen tutustumiskerran jälkeen pelaaja ilmoittaa jatkosta joukkueenjohtajalle tai seuran toimihenkilölle, joka kirjaa pelaajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti). Liittymisen jälkeen pelaaja sitoutuu suorittamaan jäsen- ja kausimaksun kyseiselle kaudelle.

Jäsenyys

Porin Palloilijat ry:n jäsenet koostuvat pääosin seuran pelaajista ja toimihenkilöistä. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seurassa toimimiselle.

Maksut

Pelaajan maksettavaksi tulee seuran jäsenmaksu ja joukkuekohtainen kausimaksu.

Pelaajan käydessä joukkueiden toiminnassa on hän velvollinen maksamaan kausimaksun. Seuran kaikissa joukkueissa on kiinteät kausimaksut. Kausimaksulla katetaan osa seuran urheilutoimintaa sekä myös hallintoon liittyviä menoja.

Myöhemmässä ajankohdassa joukkueeseen liittyvän pelaajan maksuja käsitellään tapauskohtaisesti hallituksen toimesta.

Joukkueenjohdolla tai valmennuksella ei ole valtuuksia myöntää alennuksia.

Kausimaksujen ensimmäisestä laskutuksesta vastaa seura. Mahdollisista maksu kehotuksista, maksuvaatimuksesta tai perinnästä vastaa yhteistyöyritys Ropo Capital.

Maksuehdot

Jokaisen seuran pelaajan tulee tutustua etukäteen seuran maksu- ja peruutusehtoihin. Harjoituksiin osallistuminen sitouttaa pelaajan noudattamaan maksu- ja peruutusehtoja. Jokaisen omalla vastuulla on tutustua näihin dokumentteihin etukäteen.

Jokainen täysi-ikäinen pelaaja on vastuussa omien tietojensa luovuttamisesta joukkueenjohtajille. Mikäli esimerkiksi laskutusosoite muuttuu, on täysi-ikäisen pelaajan vastuulla päivittää uusi osoite. Ensimmäinen lasku tapahtuu seurassa pääsääntöisesti sähköpostitse joukkueen johtajan toimesta.

Lopettaminen

Pelaajan tai pelaajan kausimaksuista vastaavan henkilön tulee informoida viestitse joukkue johdolle lopettamisesta, tämä päiväys määritellään ns. Irtisanomiseksi joukkueen toiminnasta.

Yksittäiset poissaolot

Kausimaksuja tai harjoitus maksua ei hyvitetä yksittäisistä poissaoloista. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta. Harjoitukset eivät ole pakollisia, joten harjoitusmaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan ja pelaaja valitsee itse mihin kaikkiin harjoituksiin osallistuu.

Loukkaantuminen

Pelaajan loukkaantuessa/sairastuessa (pyydettäessä osoitettava lääkärintodistus) pitkäaikaisesti pelaajan otettava yhteyttä joukkue johtoon. Kaikki tapaukset käsitellään tapauskohtaisesti ja mahdolliset alennukset määrittelee seuran hallitus.

Siirtyminen toiseen seuraan

Toiseen seuraan siirtymisessä pelaajaan on varmistettava, että kaikki häneen kohdistuvat maksut ovat maksettu. Porin Palloilijat ei hyväksy pelaajan siirtoa ennen kuin kaikki maksamattomat olevat maksusuoritukset ovat suoritettu.

Toisesta seurasta siirtyvä

Toisesta seurasta Porin Palloilijoihin siirtyvä pelaaja maksaa itse Palloliiton siirtosumman.