19.7.2022

Edustusjoukkue

Millainen oli kauden ensimmäinen puolisko?

PoPan valmentaja Carsten Warzecha summa ajatuksiaan kauden ensimmäisestä puoliskosta.

"Yhteenvedettynä mielestäni ensimmäinen puolisko kaudesta oli hyvä. Meillä oli vahva alku kaudelle, jossa emme hävinneet kuutta ensimmäistä peliä. Jotenkin menetimme linjamme, päästimme liian helppoja ja liian monta maalia, mikä teki peleistä erittäin vaikeita. Oli mielenkiintoista nähdä, miten joukkue reagoi noihin aikoihin, jolloin emme pelanneet hyvää ja menestyvää jalkapalloa. Kesti hetken ennen kuin hyväksyimme tilanteen ja vaikka viimeiset tulokset eivät olleetkaan sitä mitä halusimme, niin viimeiset kaksi peliä ovat olleet jo parempia ja olemme hyvällä tiellä sekä olemme luottavaisin mielin, että voimme menestyä seuraavissa peleissä."

Mikä on painopiste kauden toiselle puoliskolle?

"Hyvän alun ansiosta olemme edelleen hyvällä sijalla liigassa. Haluamme olla mukana kilpailussa mahdollisimman pitkään. Haluamme myös pelata hyvää jalkapalloa. Uskon, että tunnemme yhä paremmin idean siitä, kuinka haluamme pelata jalkapalloa. Kehityksen jatkaminen on myös meidän painopisteemme."

Odotukset loppukaudelle?

"Kuten sanoin, haluamme pelata hyvää jalkapalloa. Odotan, että paranemme jokaisella kentän osa-alueella ja saamme enemmän aikaan joukkueena. Meillä on paljon hyviä pelaajia ja henki joukkueessa on edelleen erittäin hyvä. Tärkeää on pitää myös motivaatio korkealla. Osallistuminen harjoituksiin on erittäin hyvä ja uskon, että jatkamme samalla tavalla kauden loppuun asti. Tiedän, että monilla meistä on korkeat odotukset, mutta vain näillä odotuksilla emme voi voittaa mitään."