5.9.2021

Edustusjoukkue

Sinimyrsky kärsi tappion Noormarkussa

Koitto - PoPa 6-2 (2-2)

PoPan maalit: Haapala 28', Vuorinen 30'

Päävalmentaja Lukka oli jälleen puikoissa, kun sinimyrsky lähti Koiton kaatoon. Ottelusta tuli vaikea PoPalle vaikka ensimmäisellä puoliajalla ottelu oli tasoissa. Päävalmentajan Lukan ajatuksia hävitystä ottelusta: "Ensimmäisellä puoliajalla olimme pelissä hyvin mukana. Saimme vielä pidettyä palloa ja luotua hyökkäyksiä. Pehmeä ja pieni nurmikenttä kuitenkin hankaloitti pallonhallintaa ja pelinrakentelua. Hävisimme liikaa ykkös,- sekä kakkospalloja, joka tarkoitti sitä, että Koitto sai pitkillä avauksilla luotua jatkuvaa painetta puolustuslinjaamme."

"Peli repesi toisella jaksolla omiin virheisiimme ja Koiton kliinisyyteen. Pelaajat ottivat tappion raskaasti eivätkä todellakaan olleet tyytyväisiä suoritukseen. Tämä kertoo siitä, että olemme saaneet luotua joukkueeseen oikeanlaisen mentaliteetin ja voittamisen halun."

"Tappion täytyy ja pitääkin harmittaa. Ensiviikolla treenataan taas kovaa kahdesti ja suunnataan katseet sunnuntain EuPa 2 peliin."

Kokoonpano Koitto-ottelussa:

J Valtonen (mv), P. Karonen, K. Kousa, J. Juuti, P. Honkanen, M. Dahlman, J. Vuorinen, R. Söderlund (C), K. Kuuri-Riutta, A. Ngadiman, S. Lepistö, J Haapala.

PoPa pelaa seuraavan sarjaottelun 12. syyskuun EuPa2 vastaan.