30.9.2020

Edustusjoukkue

Etsimme oto-valmentajaa seuran edustusjoukkueeseen

Porin Palloilijat on ensimmäinen jalkapalloon erikoistunut porilainen urheiluseura. Edustusjoukkueemme on seuran lippulaiva, joka tarjoaa motivoituneille jalkapalloilijoille mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla tavoitteellisessa ympäristössä. Etsimme nyt edustusjoukkueelle oman toimen ohella toimivaa valmentajaa, jonka tavoite on viedä edustusjoukkue seuraavalle sarjaportaalle samalla kehittäen edustusjoukkueen toimintaa.

Tarjolla on tehtävä, joka määritellään kiinnostuneen valmentajan kokemuksen mukaan. Tehtäväkuvan muodostamiseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus.

Aikaisemmin suoritetut Palloliiton koulutukset sekä liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksen katsomme eduksi. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, sillä etsimme erityisesti aktiivista, innostunutta ja itseään kehittävää valmentajaa. Valmentajalle maksetaan tehtävästä mahdollinen kulukorvaus, jonka suuruus riippuu tehtävänkuvasta.

Porin Palloilijat tarjoaa sinulle:

  • Hyvät harjoitusolosuhteet
  • Kilpailua painottavan valmennuksen mahdollisuuksia ja haasteita
  • Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin


    Hakemus, yhteydenotot ja lisätiedot:
    Puheenjohtaja Joonatan Pälkäs, joonatan.palkas@gmail.com, p. 040 0660284