Porin Palloilijat

Syyskokouksen sisältöä

Julkaistu: 30.12.2018 - 21:08

Porin Palloilijat ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa 30.12.2018. Kokouksen päätöksiä seuraavassa lyhyesti.

 

Seuran puheenjohtaja Toni Järvi astuu omasta halustaan sivuun puheenjohtajan paikalta. Hän kuitenkin jatkaa iloksemme seuran johtokunnassa vielä tulevan vuoden. Porin Palloilijat ry haluaa kiittää Tonia menneestä puheenjohtaja-ajasta ja seuran eteen tehdystä suurenmoisesta työstä.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2019 syyskokous valitsi Joni Vuorisalon, joka on toiminut varapuheenjohtajana vuonna 2018. Tämä on Jonin toinen alkava kausi PoPan johtokunnassa, mutta hän on ollut PoPan kannattaja jo pitkään ja pelannut myös edustuksessa.

"Olen ollut PoPan toiminnassa mukana jo monta vuotta enemmän tai vähemmän. Kiitän Toni Järveä siitä työstä, mitä hän on tehnyt seuran pitkäaikaisena puheenjohtajana. Haluan omalla panoksellani auttaa seuraa kehittymään. Suurimmat haasteet ensi kaudella tulee olemaan edustusjoukkueen nousutavoitteiden täyttämisessä. Vitonen ei ole sarja missä haluamme edustuksen pelaavan, niin johtokunnalta tarvitaan paljon tukea joukkueelle ja uudelle valmentajalle. Junioritoiminnan kehittäminen on myös yksi tulevan kauden haasteista."

Lisäksi johtokuntaan valikoituivat jäseniksi Christopher Küttner, Joonatan Pälkäs ja aivan uutena jäsenenä Samuli Kangasniemi.

Syyskokous päätti myös, että seuran jäsenmaksut toimivanjäsenen kohdalla nousevat hieman mutta muut pysyvät ennallaan. Alla seuran jäsenmaksut:

  • Toimivajäsen 20€
  • Juniorijäsen 5€
  • Kannatusjäsen 200€

Syyskokous päätti myös sen, että tulevana toimikautena Porin Palloilijat ry:n ohjelmassa tulevat olemaan liikunta- ja urheilulajit jalkapallo ja futsal.

 

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2019 kaikille PoPan tukijoille ja kannattajille!

Sivuston toteutus | Kukumo Creative