Porin Palloilijat

Regions Cupin 1. kierros arvottu!

Julkaistu: 09.02.2018 - 14:21

PoPan cup-taival alkaa ottelulla turkulaista Åbo Club de Fútbolia (ÅCF) vastaan vieraissa. Ottelu on pelattava 8.4. mennessä ja sen ajankohta tiedotetaan myöhemmin. ÅCF pelaa alkavalla kaudella Länsi-Suomen piirin Nelosessa lohkossa 1. ja viime kaudella sijoittuivat omassa Nelosen seitsemän joukkueen lohkossaan sijalle 6.

 

"Mielenkiintoinen ottelupari tiedossa. Ottelu tulee olemaan tasainen, mutta olen havainnut treeneissä jo pitkään motivoituneen ja positiivisen asenteen tosipelejä varten. Uskon vahvasti, että PoPa etenee Regions Cupin toiselle kierrokselle, vaikka helppoa se ei tule olemaan" kommentoi arvonnan tulosta joukkueenjohtaja Joonatan Pälkäs.

 

Kilpailu pelataan 1. kierroksella lähtökohtaisesti piirikohtaisena. Satakunnasta mukana on PoPan lisäksi vain Toejoen Veikot ja Länsi-Suomen piiristä kaikkiaan 9 joukkuetta.

 

Muut otteluparit löydät täältä: https://www.palloliitto.fi/regions-cup/ottelut

 

Kaikkiaan 107 joukkuetta osallistuu tänä vuonna Regions Cupiin. Kilpailu on tarkoitettu Kolmosessa tai alemmissa sarjoissa pelaaville miesten joukkueille. Finaali pelataan 29.9., minkä pelipaikka päätetään myöhemmin.

Sivuston toteutus | Kukumo Creative