Porin Palloilijat

Marko Räsänen on uusi PoPan valmentaja!

Julkaistu: 14.12.2018 - 21:39

 

Porin Palloilijat on valinnut edustusjoukkueen valmentajaksi kaudelle 2019 Marko Räsäsen. 

Sopimus alkaa 1.1.2019 ja sopimus on 1+1.

Räsänen on aloittanut valmentamisen vuonna 1993, jolloin hän valmensi FC JAZZ junioreita kolme vuotta. Sen jälkeen hän piti pienen tauon kunnes palasi valmentamaan Ruosniemen Visaa aikuisten puolelle. Kaiken tämän aikaa hän oli seuraillut aktiivisesti Porin Palloilijoiden pelejä ja nousua miesten puolella. Viimeiset vuodet Räsänen valmensi 2005-06 syntyneitä tyttöjä Nakkilan Nastassa. Marko Räsänen tunnetaan myös jalkapallo erotuomarina 

 

Kysyimme Markolta muutamia kysymyksiä liittyen hänen elämäänsä ja mitkä tavoitteet Markolla on kaudelle 2019 taivaansinisissä.

 

Kuka olet ja mistä tulet?

"Olen 49-vuotias, Kankaanpäässä syntynyt ja nykyään asun Nakkilassa"

 

Kerro hieman jalkapallo taustastasi ja miksi juuri PoPa kiinnostaa joukkueena?

"Jalkapallo on ollut mulle aina tärkeää. Aloitin jalkapallon harrastamisen kun olin 5-vuotias. Siitä asti olen jollain tavalla kiinni jalkapallossa. PoPa on joukkueena hieno ja kiinnostava. Haluan tuoda PoPaan jotain uutta ja tavoitteena on nostaa PoPa takaisin neloseen. Meillä on kiinnostava kausi tulossa vaikka pelaammekin Länsi-Suomen Vitosta. Odotan jokaiselta pelaajalta sitoutuneisuutta harjoitteluun ja pelaamiseen. Tavoitteena on nousu Vitosesta takaisin Neloseen mutta se ei saa tulla hammasta purren. Tietynlainen rentous ja positiivisuus täytyy pitää kentällä ja sen ulkopuolella. Odotan jo innolla pelaajien näkemistä perjantaina 4. tammikuuta treenien merkeissä."

 

 

Onneksi olkoon! Sinut valittu edustusjoukkueen valmentajaksi. Mitkä päälimmäiset tunteet ja ajatukset sulla tällä hetkellä on?

"Kiitos paljon, todella innostunut tunnelma! Odotan innolla tätä uutta haastetta elämässäni. Uusia haasteita on aina kiva ottaa vastaan. Koitan tuoda harjoituksissa pelitapaan nopeutta ja räjähtävyyttä, että pystymme juoksemaan vastustajilta jalat alta jokaisessa pelissä. Harjoituspeleissä olisi tarkoitus jo harjoitella jopa kahta eri pelitapaa ja näin sovittaa parhain mahdollinen meille. On hyvä olemassa kaksi eri pelitapaa erilaisia vastustajia varten. Maaliskuussa pelaajilla pitäisi olla jo minun toivomani pelitapa taka taskussa. En malta odottaa kauden alkua- uusi vuosi, uudet kujeet."

 

Viimeinen kysymys! Mitä muuta haluisit sanoa? Sana on vapaa

"Todella kovalla innolla kesää kohden!"

 

Sivuston toteutus | Kukumo Creative