Porin Palloilijat

Auta PoPaa läpi COVID-19-pandemian

Julkaistu: 13.06.2020 - 17:33

Korona viruksella on myös vaikutusta Porin Palloilijat ry:n toimintaa. Yllättävä ja epätodellinen aika on koskettanut myös Porin Palloilijoiden tulevaa kautta.

Olemme ymmärrettävistä syistä ja meistä johtumattomista syistä joutuneet luopumaan jo sovituista yhteistyöyritysten tuista. Tämä on hankaloittanut Porin Palloilijat ry:n toimintaa. Haluammekin vedot urheilua ja liikuntaa arvostaviin henkilöihin, yrityksiin ja yhteisöihin, nyt jos koskaan on syytä olla avarakatseinen ja tukea merkityksellistä urheilu- ja liikuntatoimintaa.

Haluammekin kiittää yrityksiä ennen pandemiaa sovituista, mutta peruuntuneista yhteistyömahdollisuuksista. Samalla haluamme jo nyt kiittää meitä tukevia ja jo vuosia rinnallamme seisoneita yrityksiä, ilman TEITÄ meidän toimintamme ei olisi mahdollista, KIITOS!

Ulkopuolisista haasteista huolimatta kartoitamme jatkuvasti uusia kumppaneita ja yhteistyömahdollisuuksia – mikäli olet kiinnostunut auttamaan ja tukemaan Porin Palloilijat ry:n toimintaa ota yhteyttä.

 

Alla vielä muistutus ja esimerkkejä tukimahdollisuuksista

 

SEURA APU

Voit auttaa ja liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun. Me tarjoamme kaksi jäsenyys vaihtoehtoa henkilöjäsenyyden tai kannattajajäsenyyden.

  • Henkilöjäsenyys 20 € kausi ja Kannattajajäsenyys 150 € kausi.

Maksa jäsenyytesi PoPan tilille FI09 5700 8120 1064 92 (viestikenttään nimi, osoite, p. ja s-posti) Maksuun saatuamme olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

 

Omaehtoinen tuki

Voit myös tukea seuratoimintaa maksamalla Porin Palloilijat ry:n tilille itsellesi sopivan tukimaksun. Tukijat saavat nimensä halutessaan esille seuran somekanavissa.

Tukisumman tilinumeroon FI09 5700 8120 1064 92. Maksun viestikenttään viesti ”Seura tuki 2020 nimesi, p. ja s-posti”.

 EDUSTUSJOUKKUEN APU

Edustusjoukkuetta voi auttaa monella eritapaa.

Auta edustusjoukkuetta hankkimalla kannattajakortti. Tälle vuodelle meillä on ilo tarjota kannattajakortin yhteydessä etuja kortinhaltijalle.  Ottelutapahtumissa kortinhaltija saa ilmaisen kahvin. Uutta tälle kaudelle on yrityksen tarjoamat etuudet. Osa eduista voi olla kertakäyttöisiä, osan voit hyödyntää useampaan otteeseen läpi kauden. Kannattajakortin hinta on 12 €.

Kannattajakortin voit varata lähettämällä viestin osoitteeseen info@porinpalloilijat.fi. Laitathan sähköpostiviestiin nimi, osoite, p. ja s-posti. Toimitamme kannattajakortin postitse.

Kannattajakortin maksun voi suorittaa seuran tilille FI09 5700 8120 1064 92. Maksun viestikenttään nimesi, osoite, p. ja s-posti.

 

Mainos some-kanavissa

Yritys tai yrittäjä, mikäli haluat mainostaa otteluissa tai somessa, niin otathan yhteyttä sähköpostitse info@porinpalloilijat.fi tai seuran puheenjohtajaan Joonatan Pälkäs p. 0400660284.

Muut edustusjoukkue tuki

Yritykset ja yrittäjät voivat myös tukea seuratoimintaa maksamalla Porin Palloilijat ry:n tilille itsellesi sopivan tukimaksun. Tukijat saavat nimensä halutessaan esille seuran somekanavissa.

Tukisumman tilinumeroon FI09 5700 8120 1064 92. Maksun viestikenttään viesti ” Edustuksen tuki 2020 nimesi, p. ja s-posti”.

 

Koettelemuksista huolimatta pidetään pallo pyörimässä

 

Yhteistyöterveisin,

Porin Palloilijat ry

Puheenjohtaja

Joonatan Pälkäs

Sivuston toteutus | Kukumo Creative